Foraje Puturi – Teava Albastra – 140 lei (totul inclus) in Odaile

Home/Foraje Puturi – Teava Albastra – 140 lei (totul inclus) in Odaile
Foraje Puturi – Teava Albastra – 140 lei (totul inclus) in Odaile 2024-05-26T10:51:21+00:00

Foraje Puturi Bucuresti si Ilfov:  Odaile

Obtineti independenta de reteaua publica de apa si accesati sursa dumneavoastra naturala de apa potabila!

Compania noastra va ofera solutii complete de foraje puturi in Bucuresti si Ilfov, la preturi accesibile, incepand de la 140 lei/ml. Utilizam materiale de cea mai buna calitate si echipamente moderne, asigurand foraje durabile si eficiente, adaptate nevoilor dumneavoastra specifice.

De ce sa alegeti Foraje Puturi Bucuresti si Ilfov  Odaile ?

 • Experienta vasta: Activam de peste 20 ani in domeniul forajelor, avand o echipa experimentata si dedicata care va poate ghida cu profesionalism in alegerea solutiei optime.
 • Preturi competitive: Oferim unele dintre cele mai bune preturi din zona, cu tarife transparente si fara costuri ascunse.
 • Calitate garantata: Utilizam doar materiale de top de la producatori renumiti, asigurand o rezistenta sporita si o durata de viata lunga a forajului dumneavoastra.
 • Servicii complete: Ne ocupam de toate etapele proiectului, de la prospectarea terenului si obtinerea avizelor necesare, la forarea propriu-zisa, montarea pompelor si sistemelor de tratare a apei, predarea lucrarii „la cheie”.
 • Garantie: Oferim o garantie de 3 ani pentru forajele realizate, demonstrand increderea deplina in calitatea lucrarilor noastre.

Tipuri de foraje:

 • Foraje de mica adancime (1-25 m): Ideale pentru zone cu panza freatica superficiala, unde apa este usor accesibila.
 • Foraje de medie adancime (25-50 m): Potrivite pentru zone cu panza freatica mai adanca, unde este necesara o adancime mai mare pentru a ajunge la sursa de apa.
 • Foraje de mare adancime (peste 50 m): Recomandate pentru zone cu resurse de apa subterana situate la adancimi semnificative.

Servicii suplimentare:

 • Denisiparea puturilor: Eliminam nisipul si impuritatile din apa din put, asigurand o claritate impecabila a apei.
 • Montarea pompelor: Va ajutam sa alegeti si sa instalati pompa potrivita nevoilor dumneavoastra de debit si adancime a forajului.
 • Sisteme de tratare a apei: Oferim solutii complete de tratare a apei, adaptate la specificul sursei dumneavoastra de apa, pentru a o face potabila si conforma standardelor de calitate.
 • Prospectare geologica: Efectuam studii geologice amanuntite pentru a identifica cu exactitate locatia optima a forajului si a estima adancimea la care se afla panza freatica.
Foraje puturi Odaile

Foraje puturi Odaile

Avantaje majore ale unui foraj propriu:

 • Independenta de reteaua publica: Nu veti mai fi supusi intreruperilor de apa sau variatiilor de presiune din reteaua publica.
 • Costuri reduse: Veti economisi semnificativ pe termen lung, eliminand facturile lunare la apa potabila.
 • Apa de calitate: Veti avea acces la o sursa proprie de apa curata si naturala, lipsita de clor si alte substante chimice adaugate.
 • Valoare adaugata proprietatii: Un foraj propriu creste valoarea proprietatii dumneavoastra, oferind un avantaj important potentialilor cumparatori.

Contactati-ne astazi pentru o consultatie gratuita si o oferta personalizata!

Cum functioneaza un foraj de put?

Un foraj de put este o gaura forata in pamant pentru a ajunge la o sursa de apa subterana. Apa este pompata la suprafata prin intermediul unei pompe submersibile sau a unei pompe de suprafata.

Etapele realizarii unui foraj de put:

 1. Prospectarea geologica: Efectuam un studiu geologic al terenului pentru a identifica locatia optima a forajului si a estima adancimea la care se afla panza freatica.
 2. Obtinerea avizelor: Ne ocupam de obtinerea tuturor avizelor si autorizatiilor necesare pentru realizarea forajului.
 3. Forarea: Utilizam utilaje moderne de foraj pentru a realiza o gaura de diametru adecvat adancimii forajului.
 4. Tubarea: Introducem tuburile de PVC in foraj pentru a proteja peretii acestuia si a facilita pomparea apei.
 5. Montarea filtrului: Instalam un filtru la capatul inferior al tuburilor pentru a retine nisipul si impuritatile din apa subterana.
 6. Montarea pompei: Alegem si instalam pompa potrivita nevoilor dumneavoastra de debit si adancime a forajului.
 7. Dezvoltarea forajului: Efectuam operatiuni de pompare pentru a elimina nisipul si impuritatile din foraj si a asigura o claritate impecabila a apei.
 8. Predarea lucrarii: Va predam forajul „la cheie”, gata de utilizare.

Intretinere si mentenanta:

Un foraj de put bine realizat necesita o intretinere minima. Se recomanda efectuarea periodica a unei analize a apei pentru a verifica calitatea acesteia si a curata filtrul la nevoie.

Costuri:

Costul unui foraj de put variaza in functie de adancimea forajului, diametrul tuburilor, tipul de pompa ales si complexitatea terenului. Oferim oferte personalizate dupa o analiza detaliata a nevoilor dumneavoastra.

Beneficii suplimentare:

 • Utilizari multiple: Apa din put poate fi utilizata nu doar pentru consumul casnic, ci si pentru irigatii, umplerea bazinelor, spalarea masinilor etc.
 • Impact redus asupra mediului: Un foraj de put este o solutie ecologica, reducand consumul de apa din reteaua publica si diminuand risipa de resurse naturale.
 • Sustenabilitate: Apa subterana este o resursa naturala regenerabila, asigurand o sursa durabila de apa pe termen lung.

Alegeti Foraje Puturi Bucuresti si Ilfov pentru o solutie completa si de incredere!

Contactati-ne astazi pentru o consultatie gratuita si o oferta personalizata!

Telefon:  0784 316151  Website: https://foraje-puturi-fantani.ro/

Bonus:

 • Va oferim sfaturi utile privind conservarea apei si utilizarea eficienta a resurselor.
 • Va informam cu privire la programele guvernamentale de sustinere a forajelor de put.
 • Va punem la dispozitie o gama larga de accesorii pentru foraje, pompe si sisteme de tratare a apei.

Speram ca aceasta informatie va este de folos!

 

error: Continut protejat si inregistrat!
Call Now Button0784 31 61 51 document.addEventListener("DOMContentLoaded", function() {