Foraje puturi Bucuresti Ilfov – Calculator pret sub 100 m, denisipari > 400 lei 2021-11-22T20:20:41+00:00

FORAJE PUTURI DE MICA SI MEDIE ADANCIME

Vrei un put?
Vrei sa scapi de factura la apă?
Noi suntem soluția!

Foraje puturi apa – cu reducere 25% pentru tubulatura albastra!

0774527910  ☎ ☎
Persoana de contact : Ionut

( Brasov, Buzau, Braila, Constanta, Calarasi, Dambovita, Galati, , Dolj, Focsani, Tulcea, Sibiu, Suceava)

BUCURESTI- ILFOV – GIURGIU-TELEORMAN
0722.99.77.27  ☎ 0765.21.21.00

(Persoana de contact : Cristian Dinu)

Deplasarea pentru un foraj de put apa in cel mai scurt timp, iar pentru denisiparea unui put zilnic intre 3-6 ore.

Echipa specializata de profesionisti executa la cererea dumneavoastra foraje puturi apa , Foraj put de mica adancime 1-45M adancime.
Foraj put medie adancime 1-80 M adancime.
Foraje puturi de mare adancime 1-250 M adancime.
Suntem o echipa forate bine pregatita cu experienta in acest domeniu va facem cunoscut faptul ca putem fora puturi de APA potabila ,menajera,industiala dar si irigatii pentru orce firma sau gopodarie .
.

Debit intre 1000 si 5000 l pe ora in functie de zona

Foraje puturi Bucuresti

Foraje puturi Ilfov

Foraje puturi apa

Dispunem de utilaj ce ne permite amplasarea acestora in locuri cat mai inguste pentru forarea unui put va dam un exmplu ne putem incadra in 3 metri patrati.
Prin experienta acumulata dealungul anilor putem oferi prin forarea unui put de apa un debit intre 1000l si 5000 l de apa sustrasi pe ora fie pentru uz menajer industrial sau irigatii.
Instalatia de foraj manual are avantajul accesului in locuri inguste,fiind o instalatie de foraj usor de manevrat pe o pe o axa cu doua picioare, se poate manevra usor in curtile cu spatiu limitat. Cu acest tip de utilaj se pot executa foraje in soluri cu o duritate mica si medie (argile, nisipuri,pietrisuri, calcare, marne ). Adancimea la care se poate fora este intre 5si 20 intlnid prima pinza freatica sau intre 10 si 45m pentru a doua pinza freatica bineinteles aici crescid si debitul de apa cosiderabil atat pentru forajele de apa ,cazinc ,menajer,industrial cit sipetru apa potabila iar diametrul coloanei PVC pentru tubarea forajelor pentru apa poate ajunge la 200mm.


La cererea a unui foraj de put apa tubulatura putului poate fi de culoare albastra  SN 4 de la VAL PLAST sau VAL ROM, iar diametrele pot fi de: 160mm;200mm;250mm;300mm, recomandata la adancimi intre 1 -45 M adancime,dar si varianta de tubulatura albastra cu filet si filtru din fabrica tot de la firma VAL PLAST sau VAL ROM , VAL ROM cu diametrele de 125mm;140m;160mm; recomandata la (adincimi intre1-40 M adancime R8), (1-80 M adancime R10),(1-250 M adancime R16).
Va informam ca datorita tehnologia foarte avansata, un put fara probleme este acela construit pe teava pvc garantata minim 20 de ani de la unicul producatorul Valplast.
Forajul unui put de mica adancime nu dureza mai mult de o zi fiind forat manual la prima sau a doua pinza freatica in functie de zona unde se solicita forajul. Deasemena pretul de foraj la un put apa de mica adancime este foarte avantajos pentru dumneavoastra deoarce exista posibilitatea de forare manuala care are la baza (sistemul de forare rapida uscat) . Cum am spus si mai sus oferim debitul necesar nevoilor dumneavoastra si tot odata la finalul orcarui foraj realizat de noi , urmaza limpezirea si deculmatarea putului, GRATUIT la care se adauga fisa tehnica a putului forat ,garantie intre 6-36 luni de luni respectind termeni si conditile alaturate in fisa tehnica a putului.

PRINCIPALELE CONDITII PRIVIND ECHIPAREA SI INTRETINEREA CORECTA A UNUI PUT DE APA

Forajul se va echipa cu pompa submersibila sau hidrofor in functie de parametrii forajului , debit necesar al consumatorilor, nivel hidostatic si inaltimea de pompare ,nivelulu hidrodidamic,
Toate aceste informatii va vor fii comunicate scris la finalul fiecarui foraj de put de catre sefule chipei care a asistat la executia forajului.
Intretinerea unui put forat:
Un foraj de alimentare cu apa corect executat si exploatat nu are nevoie de intretinere des. Cu toate acestea este recomandata (eu spun obligatorie) verificarea si mentenanta forajului la un interval de timp intre 3 si 4 ani.

Ca atare pentru alte Informații suplimentare sau oferte de pret personalizate le- puteți obține contactandu-ne direc la tel ;0722997727sau 0765212100,  cristiforaje123@gmail.com. Va multumim ca neati ales.

Oferta pret foraje\denisipari

Foraje puturi, fantani cu preturi de la 80 lei\ m*

0774527910  

(  Alexandria,  Brasov, Buzau, Braila, Constanta, Calarasi, Dambovita, Galati, Iasi, Dolj, Focsani, Tulcea, Sibiu, Suceava)

 Bucuresti – Ilfov 1-45 m:

0722.99.77.27  ☎ 0765.21.21.00

Un puț de apă este o excavare sau o structură creată în pământ prin săpare, antrenare, pătrundere sau forare pentru a accesa apele subterane în acvifere subterane. Apa din sondă este trasă printr-o pompă sau prin utilizarea unor recipiente, cum ar fi găleți, care sunt ridicate mecanic sau manual.

Executăm fântâni (puțuri) de mica și mare adâncime, piloni, denisipari, adânciri și orice alte probleme legate de acestea.
Lucram cu materiale de cea mai buna calitate la prețuri accesibile. Diametrele pentru foraj sunt 125 MM , 140 MM,160 MM, 200 MM,250 MM,300 MM. Putem lucra pe teava PVC portocalie, albastra sau tuburi de beton. Executăm lucrări în București și toate zonele țării.

Foraje puturi

Diametrele pentru foraj sunt 125 MM , 140 MM,160 MM, 200 MM,250 MM,300 MM

de mica si mare adancime

oferta pret foraj

Denisipari puturi si fantani

oferta pret foraj

Tuburi PVC de calitate

Tubulatura pvc

Tuburi de diferite culori

oferta pret foraj

Foraje piloni de sustinere

De lunga durata

De lunga durata

oferta pret foraj

Servicii foraje

De lunga durata

De lunga durata

oferta pret foraj

Avantaje foraje puturi sau fantani

 • Nu este necesară nicio autorizație de constructie pentru un puț privat

 • Este o investiție în proprietatea dvs. și poate crește valoarea

 • În cazul în care construiți o casă nouă, putetisă indicați în planurile amplasamentul putului unde va fi forat.

 • Este pentru uz personal.

 • Recuperati investitia rapid

 • Autoritatea locală este disponibilă.

 • Eliminati toate taxele pentru apa

 • Este o sursă naturală și știi de unde vine.

 • Nu este tratată de substanțe chimice.

 • Nu există costuri ridicate de conectare la rețeaua de alimentare a consiliului.

 • Necesită o întreținere foarte mică.

Vreti sa beneficiezi de propria fantana?

Vrei un put? Nu trebuie decat sa ne contactezi la

Alte localitati :

0774527910  ☎ ☎

Bucuresti-ILFOV 0722.99.77.27  

 pentru consultanta gratuita si oferta de pret

Completati cererea de oferta

Dureaza decat cateva secunde!

Alte jud Buc-IF
WhatsApp chat

Deplasarea pentru un foraj de put maxim 24-48 ore, iar pentru denisiparea unui put zilnic intre 3-6 ore. Mai multe informatii

Deplasarea pentru un foraj de put maxim 24-48 ore, iar pentru denisiparea unui put zilnic intre 3-6 ore.

Close