Ce se întâmplă cu plantele dacă există prea mult sulf în sol?

Home/Articole/Uncategorized/Ce se întâmplă cu plantele dacă există prea mult sulf în sol?

Ce se întâmplă cu plantele dacă există prea mult sulf în sol?

Conținutul natural de sulf din sol nu este considerat excesiv, ceea ce înseamnă că, în majoritatea solurilor, există puțină cantitate de sulf prezentă. Mai degrabă deficiența de sulf este mai frecventă.

Dar se poate forma toxicitate a sulfului când se adaugă sulf sau se aplică manual în cantități excesive.

  • Sulful excesiv scade pH-ul solului făcând solul mai acid . Deoarece ionii H pot fi eliberați la reacția sulfului, oxigenului, CO2 și H2O, o reacție purtată de microorganisme. Mai mult, există mai multă aciditate.
  • Plantele preferă sol ușor acid, în jurul valorii de pH 5.5-6.5. Gama sa în care cele mai multe elemente esențiale sunt disponibile și nontoxice. Sub această gamă, solul devine mai acid, ceea ce scade disponibilitatea unora dintre elementele esențiale pentru plante și mărește disponibilitatea elementelor toxice. Ceea ce scade, în schimb creșterea plantelor .
  • Valoarea scăzută a pH-ului sau a solului acid poate reduce scăderea absorbției de sulf a plantelor.
  • Din nou, forma disponibilă de sulf este (SO4 -), un anion care respinge ceilalți anioni (în special NO3-). Astfel, scăderea absorbției altor elemente importante de către plante.
  • Există și alte consecințe dure atunci când solul este acidificat . Existența și activitățile microbiene pot fi împiedicate. Structura solului este scăzută.

Sulful suplimentar este aplicat cel mai adesea practic în soluri alcaline pentru a reduce pH-ul excesiv și a face pH-ul solului mai favorabil pentru plante.

Raspuns:

Formele de sulf formează acidul sulfuric. Multe plante preferă soluri acide, acum trei zile am aplicat în jurul trandafirilor, afinelor și în anii următori plantele de cartofi. Obiectivul meu este un pH de 5,5 până la 6,0. Sulful este, de asemenea, benefic pentru usturoi și aliuri. Prea acid, un sol împiedică absorbția de nutrienți, ucigându-i.

By | 2018-05-30T13:47:58+00:00 mai 30th, 2018|Uncategorized|
error: Continut protejat si inregistrat!
Call Now ButtonForam si iarna. Sunati acum document.addEventListener("DOMContentLoaded", function() { // Obțineți titlul paginii const pageTitle = document.title; // Extrageți ultimul cuvânt din titlu pentru a obține localitatea const words = pageTitle.split(" "); const localitate = words[words.length - 1]; // Căutați și înlocuiți toate instanțele de {{Localitate}} din pagină document.body.innerHTML = document.body.innerHTML.replace(/{{Localitate}}/g, localitate); });