Este sigur să beți apa direct dintr-un puț privat?

Home/Articole/Uncategorized/Este sigur să beți apa direct dintr-un puț privat?

 

Pentru majoritatea oamenilor, apa lor de băut este reglementată de guvernele federale și de stat de când își primesc apa prin livrări comunitare. Cu toate acestea, aproximativ 15% din romani au propria lor sursa de apa, printr-un izvor sau izvoare private pe proprietatea lor. Guvernul nu reglementează aceste surse de apă și, prin urmare, proprietarii de case trebuie să acorde o atenție mai mare siguranței apei potabile.

Foraje puturi 
Cele mai multe ape subterane sunt numite în siguranță, dar oamenii ar trebui să fie testate periodic. Apele subterane care umple puțurile pot deveni uneori contaminate, deși cu cât este mai bine fântâna, cu atât este mai puțin probabil să fii călărit cu lucruri rele. Unele elemente pe care le preia de la pietre. De asemenea, poluanții de scurgere pot să se scufunde în apele subterane. Lucruri precum microorganismele, metalele grele, plumbul, cuprul, deșeurile menajere, fluorurile și multe altele pot fi găsite în urme în apele subterane.

Analizarea cerințelor pentru acel site de pe site-ul  institutiei locale poate oferi proprietarilor bine cunoscuți care sunt nivelurile acceptabile pentru acești mulți contaminanți. Departamentele locale de sănătate sunt, de asemenea, foarte utile în furnizarea de informații și asistență în ceea ce privește testarea corectă. Chiar și unele colegii locale cu programe de științe ale mediului pot uneori ajuta la testarea calității apei.

Un număr de factori trebuie abordați pentru a menține un bine privat sănătos înainte de a vă putea baza pe el pentru a furniza apă „curată”.

Construcție: A fost construit bine? Dacă fundația nu este puternică, problemele se pot dezvolta oricând.
Locație: Unde se află? Ce probleme au experimentat vecinii dvs.? Ce este în apropiere care ar putea provoca o problemă?
Întreținere: Cât de bine a fost menținută bunăstarea în ultimii ani? Apa a fost verificată periodic pentru contaminare?
Sursa de apa: Care este calitatea acviferului din care se trage apa?
Activități umane: Ce se întâmplă în zona dvs. care ar putea afecta bine?

By | 2018-02-16T19:39:59+00:00 februarie 16th, 2018|Uncategorized|
error: Continut protejat si inregistrat!
Call Now ButtonForam si iarna. Sunati acum document.addEventListener("DOMContentLoaded", function() { // Obțineți titlul paginii const pageTitle = document.title; // Extrageți ultimul cuvânt din titlu pentru a obține localitatea const words = pageTitle.split(" "); const localitate = words[words.length - 1]; // Căutați și înlocuiți toate instanțele de {{Localitate}} din pagină document.body.innerHTML = document.body.innerHTML.replace(/{{Localitate}}/g, localitate); });