Piloni sau piloti de sustinere

Home/Piloni sau piloti de sustinere
Piloni sau piloti de sustinere 2019-01-23T09:42:56+00:00

Foram piloni /piloti  se sustinere cu diametre de 125mm, 150mm,160mm,200mm,250mm,300mm

Forajele pilonilor sunt speciale in anumite conditi de sustinerea unor  constructi  incepind de la sustinera de , garduri  ,  garaje  ,case , costuctia unui subsol, construcria unei case. vile etc.etc.

Putem fora piloni chiar si la 20 cm  sau de un zis (gard,casa , garaj ).

pretul unui metru de foraj este variabil in funtie de sol si de locul unde se executa asta o putem discuta tel sau chiar prin  vizualizare la fata locului in zona respectiva unde este cazul.

pentru orce fel de cerere legata de acest serviciu nu ezitzti sa ne telefonati pentru cel mai bun pret garantat .

PILONI DE SUSTINERE ,PILONI / PILOTI FORATI DE   SUSTINERE

      Ecuatia ,definitia si scopul acestor serviici de PILONI,PILOTI FORATI DE SUSTINERE poate fi :
     Compania dumnevoastra sau firma pe care a-ti angajato si care urmeaza sa execute lucrari de infrastructura de mare importanta veti avea nevoie de acesti PILONI /PILOTI FORATI DE SUSTINERE acestia asigura STABILITATE a unei  fundatii puternice, adanc ancorata in subsol care sa poata prelua greutatea unor elemente constructive de mari dimensiuni.
De exemplu: in cazul solurilor instabile,pamantul nisipos la o adincime mica ,nivelul pinzei freatice intlnita la o adincime mica, escavare unor subsoluri sau garaje subterane iar in apropierea acestora sunt deja case,gardurivgaraje,cladiri construite care au nevoie de sustinere obligatoriu se pote solicita acesti  PILONI FORATI purtatori de FIER ARMAT sau IURI.
            Pentru copaniile sau persoanele ce au nevoie de asemenea servicii si anume PILONI DE SUSTINERE avem echipe specializate si utilaje ce ne permit forarea acestora cu diametre de 150cm:160cm:200cm:250cm:300cm:400cm:50cm:60cm intr-un timp cat mai scurt.
Nu ezitati sa ne contactati in cursul acestei luni deoarece avem REDUCERE25% garantat.
Tel 0784316151 sau 0784316151 domnul Dinu Cristian sau prin adresa noastra demeil contact@foraje-puturi-fantani.ro@gmai.com
error: Continut protejat si inregistrat!
Call Now ButtonForam si iarna. Sunati acum document.addEventListener("DOMContentLoaded", function() { // Obțineți titlul paginii const pageTitle = document.title; // Extrageți ultimul cuvânt din titlu pentru a obține localitatea const words = pageTitle.split(" "); const localitate = words[words.length - 1]; // Căutați și înlocuiți toate instanțele de {{Localitate}} din pagină document.body.innerHTML = document.body.innerHTML.replace(/{{Localitate}}/g, localitate); });